Hoe het werkt

We werken al jaren met veel liefde in het filmvak. Die ervaring zorgt ervoor dat we weten wat we doen en waar we kunnen besparen. Met Film in a box plukt u daar de vruchten van: u kunt een bedrijfsfilm laten maken die uw bedrijf optimaal op de kaart zet zonder de hoofdprijs te betalen.


Stappenplan voor snelle productie

Bij Film in a box weten wij hoe belangrijk een filmpresentatie voor uw bedrijf kan zijn.Wij komen bij u langs en nemen ter plekke de keuzes door en werken samen met u de boodschap uit in een script, tevens maken we een afspraak voor de film dag.

 

De eerste stap van het maken van een goede Bedrijfsfilm of Productfilm is informatie inwinnen. U vertelt alles dat u belangrijk vind en wat u graag in de film terug wil zien. Tevens kiest uw hier de stijl van uw film, uw muziek, hoe uw logo animatie er uit moet komen te zien en de kleurcorrectie. Daarna maken we gezamenlijk een script en storyboard zodat wanneer wij bij u de deur uitgaan wij precies weten wat we moeten gaan maken, en u precies weet wat u krijgt.

Op de filmdag is het belangrijk dat uw locatie opgeruimd is en de uitstraling heeft die u wil dat het op de film heeft. Als wij bij u een interview opnemen is een stille ruimte van belang.  Wij zullen eerst de apparatuur gaan opzetten. Wanneer alles klaar staat kan er gedraaid worden. Om de draaidag zo soepel mogelijk te laten verlopen, verloopt alles volgens een strakke vaste planning. Tevens filmen wij aan de hand van het storyboard dat eerder gemaakt is.

De beelden worden op onze postproductie afdeling ge-edit en kleur gecorrigeerd. Hierna worden de animaties, motion graphics en de muziek toegevoegd. Wij maken voor u een preview versie die u gewoon online vanuit uw luie stoel thuis of op kantoor kunt bekijken. U heeft nu de mogelijkheid om eventuele aanpassingen doorgeven.

Eventuele aanpassingen worden nu gedaan en uw bedrijfsfilm of productfilm wordt in 7 verschillende formaten gecodeerd voor een veelzijdige toepassing.  Als laatste stoppen wij de “FILM IN A BOX” en is deze klaar om verzonden te worden. In de “BOX” treft u twee DVD’s aan: een DVDvideo en een DVDROM. De DVDvideo kunt u gebruiken in een standaard DVD speler en uw computer. De DVDROM bevat uw film in verschillende formaten te gebruiken voor: Apple, Windows,  ipad/tablet pc, iphone/smartphone, mini preview, Youtube/Vimeo en verschillende mediaspelers.